Dialogmiddag

– middag i dialogens tegn

Lad en lækker middag danne ramme om en aften med mening og horisontudvidelse. Invitér en større eller mindre gruppe til en dialog om noget af det, der betyder allermest for os. Når man sidder sammen i mindre grupper, er der god mulighed for en snak om tro, udfordringer og glæde og hvilken betydning det har for os. Ved hjælp af en guidet samtale sikres en dybde – også selvom man ikke kender hinanden på forhånd! I Danmission har vi god erfaring med dialogøvelser og dialogmiddage.

Indsamlingsmuligheder:

Benyt lejligheden til at tage entré eller kuvertpris, hvor overskuddet går til jeres indsamlingsprojekt.

Inspiration:

I er velkomne til at kontakte Danmission for råd, vejledning og et forslag til “dialogmenu”. Overvej, om det er en idé at spørge en lokal restaurant, café eller cafeteria, om de er interesseret i at medvirke – f.eks. brug af deres lokaler og sammensætning af menu til en god pris?

Hent ark:

Indsamlingsidé

Hent en printvenlig version af beskrivelsen

Andre idéer:

Syng med

Syng med

Syng med – fællessang til fordel for en sag Arranger en “syng med” aften, som står i fællesskabets og fællessangens tegn. Brug anledningen til at fortælle om projektet, I støtter og saml ind til jeres projekt. I kan f.eks. invitere en person til at udvælge 6-12 sange fra Højskolesangbogen, hvor personen introducerer hver sang og

Læs mere »
Scroll til toppen