Hjælp verdens børn

Alle børn har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold. Ulykkeligvis er det langt fra alle, der gør det. Mange børn savner helt basale fornødenheder. Derfor får børnene støtte til uddannelse, mad, tøj og medicin, beskyttelse mod udnyttelse og diskrimination samt gratis retshjælp. I kan hjælpe børnene ved at støtte Danmissions projekt Fremtidsbørn, der er vores arbejde for fattige børn og unge i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Etius er et Fremtidsbarn

Etius Anicet er fire år og bor i Tanzania med sin storebror og mor i en lejet, utæt og faldefærdig hytte lavet af træ, mudder og bliktag. I sin korte levetid har Etius allerede oplevet at miste. Hans far døde af aids, og to af hans søskende døde af andre sygdomme. Nu er de kun tre tilbage i familien, og de holder tæt sammen.
Etius’ mor er hiv-smittet og er alvorligt syg af tuberkulose. Hun har ondt og er mat i hele kroppen. Som eneforsørger gør sygdommen det ikke nemmere for hende. For der skal tjenes penge, så familien kan overleve. Hun ved slet ikke, hvad der skal blive af hendes to sønner, hvis hun også taber kampen til aids. Familien kan ikke blive ved med at bo i den faldefærdige hytte. Derfor er der hårdt brug for hjælp, så de kan få en bedre hverdag. Gennem Danmissions projekt Fremtidsbørn får familien støtte til at få ny jord, til at bygge et nyt hus, til mad og tøj og gratis retshjælp.

Se mere

Giv fattige børn et bedre liv

Fremtidsbørn er Danmissions arbejde for fattige og udsatte børn, unge og deres familier i Asien, Afrika og Mellemøsten. Siden 1821 har Danmission og lokale partnere arbejdet for at forandre menneskers liv – og vi gør det stadig.

Når I støtter Fremtidsbørn, er I med til at kæmpe for, at:

 • børn ikke skal have en hverdag med vold og overgreb.
 • børn, som har mistet deres forældre, ikke skal leve i ensomhed og uden uddannelse.
 • børn ikke skal vokse op i fattigdom og frygt.

Gennem Danmission Fremtidsbørn er det ikke kun et enkelt barn, der får hjælp. Hjælpen når også børns familier og støtter lokalsamfundets udvikling, hvor det kommer børn til gavn.

Se mere
Kort for Fremtidsbørn

Tilmeld jer projektet

  Vi vil gerne have...
  Hjælp verdens børn som indsamlingsprojekt


  Eller kontakt...

  Tom Bangslund Hansen

  Netværkskonsulent
  Tlf.: 41 999 330
  Email: tbh@danmission.dk

  Hent materialer

  Billede af projektark til projektet Hjælp verdens børn

  Projektark

  En beskrivelse af projektet og nogle af dem der bliver hjulpet.

  Billede af plakat til projektet Hjælp verdens børn

  Plakat

  Plakat til indsamlingsarrangementet eller til fx. sognegården.

  Postkort

  Postkort til uddeling ved arrangementer.

  Indsamlingsbarometer

  Barometer

  Plakat med barometer, så I kan følge med i hvor meget I samler ind

  Del på facebook
  Del på twitter
  Del på linkedin
  Del på email
  Scroll til toppen